Quality Water waterontharders.

 

U wilt nooit meer kalkaanslag?

Kies dan voor een waterontharder van Quality-Water  en houdt uw sanitair en apparaten kalk vrij.

 

 

 

 

Direct doelgericht meer informatie over waterontharders?

Klik dan hieronder op de button van uw toepassing en lees direct verder:

          waterontharder quality water model calex en waterontharder quality water model north star industrieel
    Particulier                           of                            Zakelijk     
 
Met onze superieure waterontharder voorkomt u gegarandeerd die nare kalkaanslag op uw glas, douchecabine, toilet en kranen. Geniet zonder enige inspanning van glanzend en kalkaanslag vrij sanitair en blijvend mooi servies. Uw dure apparatuur in de keuken en badkamer zullen echt als nieuw blijven. Gezuiverd, kalkvrij leidingwater is heerlijk en weldadig voor uw huid en wasgoed.

De voordelen in beeld

Waarom een waterontharder van Quality-Water ?

Kalkaanslag wordt echt voorkomen door het filteren van leidingwater door een harsfilter. 100% effectief. Ontkalken van apparatuur is dan niet meer nodig. Wij garanderen dat met de kwalitatief hoogwaardige waterontkalker van Quality-Water hard leidingwater écht zacht en lekker drinkwater wordt.

Als u eenmaal een zuiver waterfilter systeem voor zacht water van Quality Water heeft?

•    Uw huid blijft zacht na het douchen, irritatie van de gevoelige (baby)huid en bij eczeem na een douche/bad of scheerbeurt, vermindert.

•    Absoluut geen kalkaanslag meer in de badkamer en keuken, op sanitair, zoals kranen, douche wanden en deuren, natuurstenen, aanrecht.

•    Een waterontkalker voorkomt dichtslibben van de waterleidingen.

•    Geen kalkaanslag meer op verwarmingselementen (boiler, wasmachine, vaatwasser, koffiezetter, stoomcabine, enzovoort).

•    Voorkomt snelle slijtage van uw kleding en linnengoed en ook verdwijning van kleuren.

Uw waterontharder verdient u snel terug

Een waterontharder heeft u echt snel terug verdiend.  Zonder al dat kalk in het leidingwater, bespaart u naast schoonmaaktijd en irritatie ook veel geld.

U bespaard zeker 50% op zeep voor de wasmachine. Agressieve schoonmaakmiddelen bent u niet of nauwelijks meer nodig. En elke 1,5mm minder kalkaanslag in en op verwarmingselementen geeft een besparing op het energie verbruik met 20 tot zelfs 30%. Maar vooral de levensduur van alle apparaten en sanitair is veel hoger door het voorkomen van die kalkaanslag. Dat levert u gemiddeld een besparing op tot wel €400,- per jaar

Bij een aanschaf als deze hoort een weloverwogen beslissing. Wij promoten en verkopen onze waterontharders op een manier die bij ons past. Zorgeloos genieten van zacht en kalkvrij water is ons credo.

Hiermee bewijzen wij, dat u met een Quality Water waterontharder de beste koop heeft. Kwaliteit, gebruiksgemak, lange levensduur en optimaal rendement van onze waterontharders zijn hierin belangrijke factoren.

Neem meteen en vrijblijvend    contact    met ons op. We kunnen  ook u, met dit specifieke zacht waterfilter, laten genieten van zuiver en onthard water!

 

Enige    modellen waterontharders    van ons uitgebreide reeks zuiver water systemen.

waterontharder qw

Absoluut het topmodel in de markt, deze exclusieve waterontharder van Quality Water. Kwaliteit, high flow door de 28mm doorlaat, gecombineerd met een fraai en modern design. Digitaal display met uitgebreide functies en uitlezing. Uitermate geschikt voor een groot woonhuis met meerdere badkamers, hotel en restaurant.

waterontharder q water c

 

De ruimtebesparende Calex waterontharder met 15 of 22ltr harsinhoud. Perfect voor alle woonhuizen, bij een waterverbruik van 50m3 tot 400m3 per jaar.

 

waterontharder quality water model north star industrieel

De  alleskunner, de grote waterontharders met apart zoutvat, voor een groter hotel en bedrijf. Leverbaar in diverse capaciteiten, afgestemd op het waterverbruik.

 

Prijsaanvraag?

Heeft u interesse in het kopen of huren van een waterontharder?

De beste waterzuivering voor de scherpst mogelijke prijs?

Vul dan uw gegevens in:

Over ons

Al vanaf 2005 bieden we  topkwaliteit waterfilters, waterontharders en zuiver water filters  (m.n. omgekeerde osmose) aan, vooral van Ecowater Systems. Zorgeloos genieten van zuiver, zacht water zonder kalkaanslag. Tegen zeer concurrerende prijzen en met goede persoonlijke service.

Bellen?

Bellen met Qwater

klik hier voor uw waterontharder oplossing. Of bel direct:

klikhier   0591 - 65 33 43

leesmeer

E-mail: info@qwater.nl

Telefoon: 0591 65 33 43

logo