Waterontharders van Quality Water

U wilt geen kalkaanslag meer?

Kies dan een waterontharder van Quality-Water en houdt uw sanitair en apparaten kalkaanslagvrij. Gegarandeerd.  Kies voor topkwaliteit, optimale service, en scherpe prijzen.

 

Direct doelgericht meer informatie over waterontharders?

Klik dan hieronder op particulier of zakelijk en lees direct verder:

     waterontharder quality water model calex en                                                        waterontharder quality water model north star industrieel  
Particulier                                                                      Zakelijk  
 
Met onze superieure waterontharder voorkomt u gegarandeerd die nare kalkaanslag op uw glas, douchecabine, toilet en kranen. Geniet van glanzend en kalkaanslag vrij sanitair en blijvend mooi servies. Uw dure apparatuur in de keuken en badkamer zullen echt als nieuw blijven. En dat zonder enige inspanning. Gezuiverd, kalkvrij leidingwater is heerlijk en weldadig zacht voor uw huid en wasgoed.

De voordelen in beeld

Waarom een waterontharder van Quality-Water ?

Wij leveren en plaatsen alleen de kwalitatief beste waterontharders, van de grootste fabrikant ter wereld. Voor een zachte prijs. En we garanderen dat met deze kwalitatief hoogwaardige waterontkalker van Quality-Water hard leidingwater ook écht zacht en lekker drinkwater wordt.

Als u eenmaal een zuiver waterfilter systeem voor zacht water van Quality Water heeft?

•    Uw huid blijft zacht na het douchen, irritatie van de gevoelige (baby)huid en bij eczeem na een douche/bad of scheerbeurt, vermindert.

•    Absoluut geen kalkaanslag meer in de badkamer en keuken, op sanitair, zoals kranen, douche wanden en deuren, natuurstenen, aanrecht.

•    Een waterontkalker voorkomt dichtslibben van de waterleidingen.

•    Geen kalkaanslag meer op verwarmingselementen (boiler, wasmachine, vaatwasser, koffiezetter, stoomcabine, enzovoort).

•    Voorkomt snelle slijtage van uw kleding en linnengoed en ook verdwijning van kleuren.

Uw waterontharder verdient u snel terug

Een waterontharder heeft u echt snel terug verdiend.  Zonder al dat kalk in het leidingwater, bespaart u naast schoonmaaktijd en irritatie ook veel geld.

U bespaard zeker 50% op zeep voor de wasmachine. Agressieve schoonmaakmiddelen bent u niet of nauwelijks meer nodig. En elke 1,5mm minder kalkaanslag in en op verwarmingselementen geeft een besparing op het energie verbruik met 20 tot zelfs 30%. Maar vooral de levensduur van alle apparaten en sanitair is veel hoger door het voorkomen van die kalkaanslag. Dat levert u gemiddeld een besparing op tot wel €400,- per jaar.

Kalkaanslag wordt 100% effectief voorkomen door het filteren van leidingwater door een harsfilter. Ontkalken van apparatuur is daarmee niet meer nodig.

Bij een aanschaf als deze hoort een weloverwogen beslissing. Wij promoten en verkopen onze waterontharders op een manier die bij ons past. Zorgeloos genieten van zacht en kalkvrij water is ons credo.

Hiermee bewijzen wij, dat u met een Quality Water waterontharder de beste koop heeft. Kwaliteit, gebruiksgemak, lange levensduur en optimaal rendement van onze waterontharders zijn hierin belangrijke factoren.

Neem meteen en vrijblijvend    contact    met ons op. We kunnen  ook u, met dit specifieke zacht waterfilter, laten genieten van zuiver en onthard water!

 

Enige    modellen waterontharders    van ons uitgebreide reeks zuiver water systemen.

waterontharder qw

Absoluut het topmodel in de markt, deze exclusieve waterontharder van Quality Water. Kwaliteit, high flow klep en een 28mm (1inch) doorlaat, gecombineerd met een fraai en modern design. Digitaal display met uitgebreide functies en uitlezing. Uitermate geschikt voor een groot woonhuis met meerdere badkamers, stortdouches, hotel en restaurant.

waterontharder q water c

 

De ruimtebesparende Calex waterontharder met 11, 15 of 22ltr harsinhoud. Perfect voor de meeste situaties in alle woonhuizen, bij een waterverbruik van 50m3 tot wel 400m3 per jaar.

 

waterontharder quality water model north star industrieel

De  alleskunner, de grote waterontharders met apart zoutvat, voor een groter hotel en bedrijf. Leverbaar in diverse capaciteiten, afgestemd op het waterverbruik.

 

Prijsaanvraag?

Heeft u interesse in het kopen of huren van een waterontharder?

De beste waterzuivering voor de scherpst mogelijke prijs?

Vul dan uw gegevens in:

Over ons

Al vanaf 2005 bieden we  topkwaliteit waterfilters, waterontharders en zuiver water filters  (m.n. omgekeerde osmose) aan, vooral van Ecowater Systems. Zorgeloos genieten van zuiver, zacht water zonder kalkaanslag. Tegen zeer concurrerende prijzen en met goede persoonlijke service.

Bellen?

Bellen met Qwater

klik hier voor uw waterontharder oplossing. Of bel direct:

klikhier   0591 - 65 33 43

leesmeer

E-mail: info@qwater.nl

Telefoon: 0591 65 33 43

logo